Wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat en vooral voor wie doe je dat?

Als we dit helder hebben, giet ik jouw informatie in een visueel passend jasje.
Daar kun je trots mee voor de dag komen!

Volg @buroeef op Instagram!

“Ik zocht iemand die mijn kantoor en showroom de ramen van belettering kon voorzien. Aangezien ik Eveline eerder met enthousiasme had horen praten over het grafische vakmanschap, was het voor mij duidelijk dat ik dit graag door haar wilde laten uitvoeren. Het typeert Eveline hoe goed, creatief en snel ze dit heeft opgepakt. Ze denkt mee met de klant waardoor alle ontwerpen van unieke kwaliteit zijn. Klantvriendelijkheid en correcte snelle service staan bij Buro Eef hoog in het vaandel.”

“Ik ken Eveline als een zeer betrokken speler bij ons project. Ze snapte direct wat de bedoeling was en maakte ons nog enthousiaster over ons eigen idee. De ontworpen flyers waren naar wens en de actie was een succes!”

“Voor mijn bedrijf Futura heeft Eveline een leuk nieuw logo en briefpapier ontworpen dat het beste bij mij en het nieuwe bedrijf past. Na een klein schriftelijk interview ontving ik een aantal moodboards, met begeleidende teksten en uitleg. Van één daarvan sprak de kleur, vorm en betekenis mij het meeste aan. Op basis hiervan heeft Eveline een logo ontworpen. Het logo spreekt me zelfs zo zeer aan, dat ik een hanger in dezelfde stijl heb laten ontwerpen voor mijn vrouw.”

“Wij hebben Eveline benaderd voor het ontwerp van het geboortekaartje voor ons tweede kindje. We hadden wel iets in ons hoofd, maar om dit vervolgens op papier te krijgen was voor ons een hele klus. Eveline heeft ons hier supergoed bij geholpen en is met een ontwerp gekomen dat precies bij ons past. We kregen snel een reactie op het moment dat er een aanpassing gedaan moest worden.
Onze top 3 van prettige dingen:
1. Ze denkt met je mee en eigen ideeën worden heel goed verwerkt.
2. Snelle en duidelijke communicatie.
3. Eigentijds ontwerp.”

“Het was prettig dat op een informele manier werd bekeken wat bij mij als bedrijf en als persoon passend is. Ik ontving binnen de afgesproken tijd een huisstijl die aansloot bij mijn wensen.“

“Voor mijn praktijk voor psycho-energetische therapie heeft Eveline een logo ontworpen. Het eerste wat ik ontving sprak me gelijk al aan. Echter was ik nog niet helemaal overtuigd. Na enkele telefoongesprekken en de duidelijke uitleg kwam Eveline met de nieuwe ontwerpen. Tussen alle varianten zat het juiste logo! Ik wilde natuurlijk (perfectionisme) nog even zien hoe het er op verschillende manieren uitzag. Het begrip van Eveline’s kant was prettig. Ik had even tijd nodig om het voor mezelf op een rijtje te zetten. Uiteindelijk heb ik voor mijn logo gekozen en ben er super blij mee! Helemaal mijn ding. Ik raad Buro Eef zeker aan!”