Werkwijze

Buro Eef is een ontwerpbureau en éénvrouwszaak, gespecialiseerd in ontwerp op maat. Van alle zaken die Buro Eef belangrijk vindt, steekt er één met kop en schouders bovenuit: een persoonlijke aanpak! Die zorgt ervoor dat alle creatieve uitspattingen passend, doordacht en functioneel zijn. Ze sluiten aan bij jouw wensen, jouw verhaal. Klaar om enthousiast de wereld ingestuurd te worden! Tijdens alle fasen van het ontwerpproces is er regelmatig overleg. Zo weet ik zeker dat jij tevreden bent en blijft met het uiteindelijke resultaat. Geen verzoek is te gek, maar let op: Ik maak niet altijd letterlijk wat je vraagt, wel altijd wat je nodig hebt.

GESPREK

Wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat en vooral voor wie doe je dat? Ik maak graag kennis met het gezicht achter deze vragen. Dat kan tijdens een kopje koffie, een telefoontje of via de mail. Ben je enthousiast geworden? Dan ontvang je vrijblijvend een offerte en een planning.

ONTWERP

Nu we jouw wensen helder hebben, giet ik de informatie in een visueel passend jasje. Hierbij houd ik rekening met de typografie, lay-out, kleurgebruik, vormelementen, tone of voice, kies ik de juiste illustraties en foto’s en zoek ik naar passende teksten. Rekening houdend met het doel waarvoor het ontwerp gemaakt wordt en welke doelgroep het dient te raken.

CORRECTIES

Binnen de afgesproken tijd ontvang je een proef van het eerste ontwerp. Hierin zijn zo goed en mooi mogelijk jouw wensen verwerkt. Laat me weten wat je ervan vindt en geef aan wat je nog anders zou willen zien. Jouw opmerkingen neem ik mee in een nieuw voorstel. Altijd met het uitgangspunt om binnen de afgesproken correctierondes te blijven.

UITVOERING

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan maak ik het technisch gezien in orde. Klaar om te drukken of online te publiceren. Klaar om jouw verhaal de wereld in te sturen!

Creatieve problemen?
Stel je vragen tijdens een oploskoffie sessie. Ik help je graag.