Yogastudio Luz

Yogastudio Luz is dé plek voor alle spirituele zoekers die wat licht in hun leven willen brengen. Met yogalessen, ademwerk, workshops en ceremonies ben je hier aan het juiste adres.

‘Er zal een campagne uitgerold moeten worden als de studio opent. Hiervoor heb ik een nieuwe huisstijl en de hele rampetamp nodig. Geen lompe olifant, geen truttig roze en al helemaal geen kneuterige shit.’ Let’s go! Ik voel de energie bruisen in mijn creatieve geest!

Ik tover de ideeën uit de strategiesessie om tot een bruisend moodboard. Het ideale vertrekpunt voor het ontwerpen van het perfecte logo en het uitwerken van de branding tot in de kleinste details. “Wat heb je de sfeer mooi gevangen! Super mooi, stijlvol, rustig, luchtig, uitnodigend, chique, natuurlijk. Allez hop! Op naar het volgende level!”

Met de elementen aarde, water, lucht, vuur en spirit creëer ik een passende look en feel. Het voelt niet alleen licht, vrij, warm en stoer aan. De shiny gouden sparkle maakt het helemaal af!

Van posters tot cadeaubonnen tot een eigen kledinglijn in de coole shop – bij Luz klopt het hele plaatje! Ready to shine! Alles is piekfijn in balans en past bij de energie van de studio. Met deze fijne uitstraling kunnen ze nog jarenlang knallen. En die nieuwe huisstijl? Dat is de perfecte magneet die hun droomklanten aantrekt!

“Wat heb je de sfeer mooi gevangen! Super mooi, stijlvol, rustig, luchtig, uitnodigend, chique, natuurlijk. Allez hop! Op naar het volgende level!”