Kijk dit eens

Kijk dit eens is een te gekke kinderkledingwinkel. Lieke heeft deze shop al een flinke boost gegeven, maar ze weet gewoon dat er nog veel meer in zit. Het loopt best lekker, alhoewel het nog niet echt bijzonder voelt. Daar gaan we verandering in brengen!

Lieke is een ondernemer met pit en durft nu voor haar eigen geluk te kiezen. Ze pakt het meteen goed aan. Het is tijd om haar winkel een mega make-over te geven! We gaan voor dolle pret, happy vibes en speelse fratsen. Een winkel die schreeuwt: “Yoohoo! Hier moet je zijn!”

Dus, weg met die saaie huisstijl. We gaan voor speelse illustraties die je laten glimlachen, vrolijke kleuren die je hart veroveren en lettertypes die je dat heerlijke kindse gevoel geven. We mixen power met plezier, schattig met stoer. Simpel met knotsgekke elementen en ruimte voor je eigen fantasie.

Want weet je, klanten kopen niet alleen kleding. Ze kopen een gevoel. En dat gevoel komt nu overal in terug. Het vuurtje van Lieke brandt weer en ze durft nieuwe stappen te nemen. “Je denkt echt anders Eveline! Hier zou ik zelf nooit op zijn gekomen. Ik ben zo enthousiast! Dit is het!”, zei ze met een big smile op haar snufferd.

“Je denkt echt anders Eveline! Hier zou ik zelf nooit op zijn gekomen. Ik ben zo enthousiast! Dit is het!”, zei ze met een big smile op haar snufferd.