Samenwerken

FREELANCE ONTWERPER

Snel schakelen. Snel vertrouwd zijn met een project en een team. Aan één woord genoeg hebben. Dat is kenmerkend voor Buro Eef. Of ik nu werk voor een reclamebureau of rechtstreeks voor een klant: ik luister goed en doe daarna zelfstandig mijn werk. Je mag van mij verwachten dat ik gemaakte afspraken over planning en deadline nakom. En naast mijn vakmanschap, zijn flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij de prijs inbegrepen. Tof he?
Als freelancer werk ik in opdracht van jouw bedrijf en dus ook onder jouw bedrijfsnaam. Het is mogelijk om bij jou op locatie te werken, maar ik kan ook vanuit mijn eigen studio in het Limburgse Herten werken. Ook wat betreft werktijden ben ik flexibel. Met mijn jarenlange werkervaring en mijn expertise op het gebied van de Adobe CC programma's ben ik er van overtuigd een waardevolle aanvulling te zijn op jouw bedrijf.

CREATIEVE PARTNERS

Iedereen heeft wel zijn speciale vaardigheden. Tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, website ontwikkelaars, communicatieadviseurs, drukkers. Ik werk graag samen met deze creatieve duizendpoten. Dan komen we tot het beste resultaat. Herken jij dit? Laat het me weten. Het lijkt me leuk om met je te sparren.

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN?

Wil je mij inhuren als freelance grafisch ontwerper of zie je een samenwerking met mij als creatieve partner wel zitten? En wie weet heb je wel te gek gave andere ingevingen! Neem contact op met Buro Eef. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen.

Laten we kennismaken.
Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Volg @buroeef op Instagram!

"De samenwerking met Buro Eef is ons ontzettend goed bevallen en het geleverde resultaat was ver boven onze verwachting. Kizz Ryders wendde zich tot Buro Eef na eerdere ontwerpen van logo’s te hebben gezien. De werkwijze, de tijd en aandacht, die is besteed door Buro Eef aan het ontwikkelen van de huisstijl, het logo en de slogan heeft ons enorm geholpen om Kizz Ryders een zeer sterke positie in de Europese markt te veroveren en de enorme groei die is doorgemaakt. Wat wij enorm waardeerden was het meedenken, het luisteren, het adviseren en begeleiden door het hele creatieve proces en daar deelgenoot van zijn. Zeer professioneel en accuraat. Met Buro Eef heb je een winnend team. Never change a winning team!"

“Eveline is een ontzettend creatief brein, die weet van aanpakken en doorpakken. Haar ontwerp van het geboortekaartje voor onze zoon bleek een schot in de roos. Wij ontvingen een proefdruk en waren super tevreden. Enkele kleine aanpassingen werden binnen no time gerealiseerd en het kaartje kon gedrukt worden. Wij kregen onwijs veel prachtige reacties!”

“Het was prettig dat op een informele manier werd bekeken wat bij mij als bedrijf en als persoon passend is. Ik ontving binnen de afgesproken tijd een huisstijl die aansloot bij mijn wensen.“

"Ook bij een tennisvereniging is een eigentijdse en goede presentatie en communicatie van belang. Eveline heeft ons geweldig ondersteund met haar creativiteit en kennis waardoor we onze club en diverse events op een aantrekkelijke manier hebben kunnen presenteren. Hiermee is een positieve vibe binnen de vereniging en daarbuiten perfect ondersteund.

Eveline is gedreven, creatief, accuraat en daadkrachtig. Ze weet als professional exact de behoefte van haar klanten op een passende manier in te vullen. We wensen veel toekomstige klanten een samenwerking met haar toe en adviseren zeker contact met Buro Eef op te nemen en de mogelijkheden tot advisering en ondersteuning te bespreken.”