Exclusieve bonbons en desserts
Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek werkt samen met zijn team vanuit zijn atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert aan toprestaurants en exclusieve winkels. Specialiteit van la Fève zijn kleine, hoogwaardige en ambachtelijke bonbons. Het assortiment is weergegeven in een brochure.
Bijzondere vormen, kleuren en vernieuwende technieken zorgen er voor dat la Fève bonbons levert aan in totaal 35 Michelin sterrenrestaurants. Zo ontstonden de ‘sterrenbonbons’. Geert-Jan ontwikkelde, samen met 10 chefkoks die allemaal in het bezit zijn van één of meer Michelinsterren, 10 verschillende smaken. Het doel: samen te komen tot een bonbon die past bij het restaurant en een duidelijke signatuur heeft van de kok. Door deze samenwerking vervaagt de grens tussen keuken en patisserie. Er zijn fantastische creatieve ideeën en smaken ontstaan die hebben geleid tot heerlijke bonbons. Buro Eef creëerde een flyer voor de sterrenbonbons van La Fève.
Tags
- Logo
- Concept
- Huisstijl
- Verpakking
- Flyers
- Brochure
- Communicatieadvies