Buro Eef is online

Whoehoeeewww! Poink poink! Oké. De stuitermodus staat aan. Buro Eef is in the air! Al typend kan ik je zeggen dat de zenuwen nu stiekem beginnen te komen. De afgelopen maanden had ik alles onder controle. Fysieke en digitale lijstjes all over the place. Lekker blijven vinken tot het grote moment daar is. En nu… nu krijgt mijn creatieve brein kortsluiting haha! Super spannend, het gaat gebeuren. Mijn eigen bedrijf in creatieve communicatie. Ik neem je graag mee tijdens mijn ontdekkingstocht van zelfstandig ondernemer en geef ik je regelmatig een kijkje in mijn crea bea wereld. Wat een avontuur! Ik krijg er nu al zoveel energie van. Laat je me weten wat je van mijn site vindt? Vind ik leuk. Poink poink!

2 antwoorden
  1. Anja zegt:

    Wauw Buro Eef eindelijk on air! Hier mag je apetrots op zijn. We hebben reeds al vaak van jouw creatieve brein mogen proeven en steeds weer kom je met een prachtig ontwerp! Een ontwerp volledig zoals we het willen… steeds weer een fijne gemakkelijke communicatie. Vaak kwamen we heel erg kort dag met een opdracht en ook dat kreeg je weer voor elkaar! Met trots kan ik zeggen dat we een vaste klant van je zijn! Op naar nog vele leuke creaties 😍👌🏻 #BuroEef #EenEchteAanrader

    • buroeef zegt:

      Ah! Wat een mooie woorden Anja! En ik ben op mijn beurt trots dat ik mijn creativiteit los mag laten op de ontwerpen voor Johan Veugelers. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Reacties zijn gesloten.